18,19,20,21,22 augustus

Deze laatste dagen hebben wij alle projecten afgerond. Het toilet bij de familie Asanka is volledig gereed. Ook hebben wij hier nog 2 nieuwe matrassen gedoneerd. aaaa aaaa De familie Shanta De familie Shanta is in mei 2017 flink getroffen door de watersnood. Coque pour Huawei Zij hebben hun huis meer dan een week moeten verlaten. Tijdens de watersnood is hun koelkast onherstelbaar beschadigd. coque iphone outlet shop Voor deze familie hebben we een nieuwe koelkast kunnen kopen. Coque huawei Soldes aa aa Bij de familie Tiranga hebben wij een handdoeken pakket gedoneerd. De familie Samankumare Deze familie bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. coque huawei nova pas cher Vader Chandana verdient zijn geld als tuktuk chauffeur. coque iphone pas cher Voor deze familie heeft Nika Lanka vorig jaar een stenen huis met 2 kamers gebouwd en een sanitaire voorziening van douche en toilet. Dit jaar hebben wij hier 2 nieuwe matrassen gedoneerd. aaaa Buiten ligt de huidige matras (of wat er voor door moet gaan) te luchten, Meneer Samankumare meet met een touwtje de maat van de nieuwe matras. aaaa Mevrouw Samankumare checkt de plek van de knoop in het touwtje.

Comments are closed.