14,15,16,17 augustus

De afgelopen dagen zijn wij druk bezig geweest een aantal zaken af te ronden. coque iphone pas cher Zo is de woning bij de familie Cyrilnandana volledig afgerond. coque iphone Alle muren zijn opgemetseld en het halve dak is gereed. De familie gaat volgende week het gedeelte van het dak wat nog open is, dichtmaken maken met plastic (heel gebruikelijk in Sri Lanka) en zal dan de kamers in gebruik gaan nemen. aaaa Bij het Bejaardenhuis MuapiyaSevena in Galaphata zijn momenteel zijn er 26 ouderen woonachtig. offre Coque pour Huawei In overleg met de manager hebben wij hier voedselpakket gedoneerd. Coque huawei Outlet Het pakket bestond uit : 20 kilo rijst, 1 kilo gedroogde vis, 3 kilo tomaten, 1 kilo boontjes, 2 kilo wortels, 1 kilo aubergines, gember, 3 kilo aardappelen, , 2 kilo komkommers, 1 kilo uien, knoflook, 1 fles olie, 4x zeep, 1 zak wasmiddel, 2 kilo suiker, 2 kilo dahl, 1 kilo thee, 1 kilo chili kruiden, 1 pond curry kruiden, 1 pond peper, 4 pakken crackers, 3 pakken koekjes en 3 kilo melkpoeder. aaaa aaaa De familie Suranga kennen wij al jaren. Zij wonen in Kutakurunda in een kleine tsunami woning. Deze familie bestaat uit een vader, moeder, dochter en de geestelijk en lichamelijk gehandicapte Sasan. coque huawei livraison rapide Vader is badmeester in een hotel en door de zorg voor Sasan is moeder voor het grootste gedeelte van de dag aan huis gebonden. Moeder is naaister en naait kleding en gordijnen voor de mensen in het dorpje waar zij wonen. Haar huidige naaimachine is echter een ‘gewone’ singer naaimachine. Zij heeft voor haar werkzaamheden een industriële naaimachine nodig. Met de gehele familie hebben wij in Kalutara zo’n machine kunnen aanschaffen en zo deze familie een kleine impuls kunnen geven.

Comments are closed.