10,11,12,13 augustus

Mevrouw Shameli en haar man Lal wonen in Payagalle. Lal verdient de kost als tuinman in een hotel en Shameli (zij is analfabeet) runt het huishouden. coque iphone pas cher Zij wonen in een piepkleine woning. coque imprimé huawei pas cher Deze woning verkeert in slechte staat. Naast hun huisje staat op het fundament de buiten muren van hun toekomstige woning. coque iphone france Een grote kamer en een keuken. coque iphone outlet store Afgelopen dagen hebben wij voor deze familie een dak op de kamer kunnen plaatsen. En nog cement kunnen aanschaffen zodat zij zelf (met de steentjes en zand die zij nog hadden) een cement vloer in hun woning kunnen leggen. Coque Huawei France aaaa Het huis van Shameli en links al de opgebouwde muren aaaa aaaa   De bouw bij de familie Cyrilnandana zit in de afrondende fase.. De beide kamers en de rest van het huis (met eigen middelen) zijn opgebouwd. Nadat alle balken in de menie zijn gezet, zijn deze allemaal op het huis bevestigd. Maandag zullen de pannen gelegd worden.

Comments are closed.