Archive for June, 2015

Donatie van vereniging O.P.A. (Oud Papier Aktie)

Wednesday, June 24th, 2015

Nika Lanka heeft van vereniging O.P.A. (Oud Papier Aktie) te Steenwijk een donatie van maar liefst 500 euro gekregen!!!

O.P.A. wordt bedankt voor deze gigantische donatie
geld

Nika Lanka is één van de goede doelen van de 4×4 Rotary Wolvega Trial

Wednesday, June 10th, 2015

Op zaterdag 12 september 2015 vindt in de zandput van Nijeholtpade alweer de negende Rotary Wolvega 4×4-trial plaats. In de 25 hectare grote zandafgraving kunnen eigenaren van een vierwiel aangedreven auto zich weer een hele dag uitleven op een mooi, uitdagend en veilig parcours. De opbrengst van het evenement wordt, net als voorgaande jaren, gedoneerd aan een aantal goede doelen. Hiervan is Nika Lanka er één.

Dit enorme terrein is 25 hectare groot en door de afgravingen in het zand bij uitstek geschikt om leuke en interessante proeven aan te leggen. Dit betekent een dag heerlijk terreinrijden op een prachtige lokatie in Friesland.
Op dit terrein wordt dan ook een zeer gevarieerd parcours uitgezet met zwaardere en minder zware hindernissen, waarvan sommige met waterbak, zodat voor elk type wagen de mogelijkheden uitgeprobeerd kunnen worden. Niet alleen voor de echte terrein kanjers, maar ook voor de moderne luxe SUV’s zijn genoeg mogelijkheden.
Alle soorten 4×4 voertuigen tot 3500 kg, vallend onder de categorie auto, zijn op dit evenement welkom. Wel dienen deze te beschikken over een geldig kenteken en geldige APK.

4x4