Archive for the ‘Reizen’ Category

26,27,28 juli

Monday, May 29th, 2017

Weer in Sri Lanka. Bij aankomst in Sri Lanka hebben wij direct onze brommer opgehaald. Deze rijdt weer als vanouds en zo kunnen wij alle projecten weer bijlangs. Een staking van olie en benzine maatschappijen op 26 en 27 juli dreigde even roet in het eten te gooien. coque iphone X Het hele land lag plat en alle benzine stations waren gesloten. Maar gelukkig was er vanaf de 28ste weer benzine te krijgen bij alle benzine stations.   De familie Samankumare, waarvoor wij vorig jaar een woning hebben gebouwd, hebben we bezocht. Zij wonen met veel plezier in hun stenen 2 kamer woning met hun eigen toilet en douche. coque iphone outlet shop Toen wij vorig jaar Sri Lanka verlieten was de woning nog niet volledig ingericht, maar dat was nu wel het geval. Zij hadden inmiddels hun keuken afgebroken en nu gebouwd aansluitend aan hun woning. De komende weken zullen we voor deze familie nog nieuwe matrassen aanschaffen. Coque Huawei P20 pas cher s1s2 s1 s1 s1 de bovenste 3 foto’s zijn van de de huidige woning, de woning een jaar geleden en het familieportret zoals wij vorig jaar afscheid namen. De Sukithaschool hebben wij al bezocht. De school staat in het gebied wat eind mei, begin juni zo getroffen was door de overstromingen. coque huawei pas cher Inmiddels is het water gezakt, maar hebben zij ongelooflijk veel last van vliegen in de 5 klassen in de benedenverdieping. Coque huawei Volgende week gaan wij hier de gevraagde ventilatoren plaatsen.

18,19,20,21,22 augustus

Monday, May 22nd, 2017

Deze laatste dagen hebben wij alle projecten afgerond. Het toilet bij de familie Asanka is volledig gereed. Ook hebben wij hier nog 2 nieuwe matrassen gedoneerd. aaaa aaaa De familie Shanta De familie Shanta is in mei 2017 flink getroffen door de watersnood. Coque pour Huawei Zij hebben hun huis meer dan een week moeten verlaten. Tijdens de watersnood is hun koelkast onherstelbaar beschadigd. coque iphone outlet shop Voor deze familie hebben we een nieuwe koelkast kunnen kopen. Coque huawei Soldes aa aa Bij de familie Tiranga hebben wij een handdoeken pakket gedoneerd. De familie Samankumare Deze familie bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. coque huawei nova pas cher Vader Chandana verdient zijn geld als tuktuk chauffeur. coque iphone pas cher Voor deze familie heeft Nika Lanka vorig jaar een stenen huis met 2 kamers gebouwd en een sanitaire voorziening van douche en toilet. Dit jaar hebben wij hier 2 nieuwe matrassen gedoneerd. aaaa Buiten ligt de huidige matras (of wat er voor door moet gaan) te luchten, Meneer Samankumare meet met een touwtje de maat van de nieuwe matras. aaaa Mevrouw Samankumare checkt de plek van de knoop in het touwtje.

14,15,16,17 augustus

Wednesday, May 17th, 2017

De afgelopen dagen zijn wij druk bezig geweest een aantal zaken af te ronden. coque iphone pas cher Zo is de woning bij de familie Cyrilnandana volledig afgerond. coque iphone Alle muren zijn opgemetseld en het halve dak is gereed. De familie gaat volgende week het gedeelte van het dak wat nog open is, dichtmaken maken met plastic (heel gebruikelijk in Sri Lanka) en zal dan de kamers in gebruik gaan nemen. aaaa Bij het Bejaardenhuis MuapiyaSevena in Galaphata zijn momenteel zijn er 26 ouderen woonachtig. offre Coque pour Huawei In overleg met de manager hebben wij hier voedselpakket gedoneerd. Coque huawei Outlet Het pakket bestond uit : 20 kilo rijst, 1 kilo gedroogde vis, 3 kilo tomaten, 1 kilo boontjes, 2 kilo wortels, 1 kilo aubergines, gember, 3 kilo aardappelen, , 2 kilo komkommers, 1 kilo uien, knoflook, 1 fles olie, 4x zeep, 1 zak wasmiddel, 2 kilo suiker, 2 kilo dahl, 1 kilo thee, 1 kilo chili kruiden, 1 pond curry kruiden, 1 pond peper, 4 pakken crackers, 3 pakken koekjes en 3 kilo melkpoeder. aaaa aaaa De familie Suranga kennen wij al jaren. Zij wonen in Kutakurunda in een kleine tsunami woning. Deze familie bestaat uit een vader, moeder, dochter en de geestelijk en lichamelijk gehandicapte Sasan. coque huawei livraison rapide Vader is badmeester in een hotel en door de zorg voor Sasan is moeder voor het grootste gedeelte van de dag aan huis gebonden. Moeder is naaister en naait kleding en gordijnen voor de mensen in het dorpje waar zij wonen. Haar huidige naaimachine is echter een ‘gewone’ singer naaimachine. Zij heeft voor haar werkzaamheden een industriële naaimachine nodig. Met de gehele familie hebben wij in Kalutara zo’n machine kunnen aanschaffen en zo deze familie een kleine impuls kunnen geven.

10,11,12,13 augustus

Saturday, May 13th, 2017

Mevrouw Shameli en haar man Lal wonen in Payagalle. Lal verdient de kost als tuinman in een hotel en Shameli (zij is analfabeet) runt het huishouden. coque iphone pas cher Zij wonen in een piepkleine woning. coque imprimé huawei pas cher Deze woning verkeert in slechte staat. Naast hun huisje staat op het fundament de buiten muren van hun toekomstige woning. coque iphone france Een grote kamer en een keuken. coque iphone outlet store Afgelopen dagen hebben wij voor deze familie een dak op de kamer kunnen plaatsen. En nog cement kunnen aanschaffen zodat zij zelf (met de steentjes en zand die zij nog hadden) een cement vloer in hun woning kunnen leggen. Coque Huawei France aaaa Het huis van Shameli en links al de opgebouwde muren aaaa aaaa   De bouw bij de familie Cyrilnandana zit in de afrondende fase.. De beide kamers en de rest van het huis (met eigen middelen) zijn opgebouwd. Nadat alle balken in de menie zijn gezet, zijn deze allemaal op het huis bevestigd. Maandag zullen de pannen gelegd worden.

6,7,8,9 augustus

Tuesday, May 9th, 2017

Afgelopen dagen hebben wij de familie Asanka bezocht. Zij zijn afgelopen mei flink getroffen door de wateroverlast. coque huawei d’occasion Een week lang was hun woning ivm met een halve meter water in hun woing niet bewoonbaar. Toen het water was gezakt bleek dat hun toilet flink was beschadigd. coque imprimé huawei pas cher In de muur zat een flinke scheur. Halverwege juni is hij begonnen met het uitgraven van het metersdiepe gat voor de septictank. En begin juli heeft deze familie de zijkanten laten opmetselen. Met hulp nikalanka zijn maandag de materialen voor het toilet aangeschaft. coque iphone pas cher (120 stenen, 3 zakken cement (a 50 kilo), 1 houten kozijn en deur, het staptoilet). Dinsdag is gestart met de het opmetselen van het toilet. aa Het ouderenhuis Sujatha in Aluthgama hebben wij ook een bezoek gebracht. Coque pour Huawei pas cher Ditmaal hadden zij behoefte aan een aantal ‘kleine’ zaken. coque huawei pas cher Met hun wensen lijstje zijn we Aluthgama in gegaan. Het wensenlijstje was : 10 tandenborstel, 8 tubes tandpasta, 8 stuks handzeep, 10 scheermessen, 1 tondeuse, 1 antenne voor de televisie en 6 stoelen. Nog geen 1,5 uur later hebben wij alle spullen kunnen afleveren bij het ouderenhuis. aaaa aaaa aaaa aa Met de familie Columbus hebben we dinsdag eten gekocht in de stad. De familie bestaat uit meneer Columbus (een 81 jarige oud verkoper van groente op de markt), zijn dochter met haar 3 kinderen (27, 24 en 16 jaar). De vader van deze drie kinderen is 9 jaar geleden overleden aan een hartaanval. Zo konden we het volgende kopen : Zeep, tandpasta, tandenborstels, thee, suiker, zout, 20 kilo rijst, 2x kokosnoot olie, kokosnootazijn, dahl, chili, kruiden, bloemkool, 1 kilo aardappelen, 550 gram uien, 500 gram boontjes en 500 gram aubergine en 2 ananassen en 1 kilo vis. Doordat de vader als kostwinnaar, 9 jaar terug, in dit gezin is weggevallen is het erg moeilijk om elke maand rond te komen. De oudste zoon heeft af en toe werk als elektricien en de dochter van de 24 jaar zorgt voor het vaste inkomen, omdat zij op de administratie werk bij een edelstenen bedrijf in Panadura.

2,3,4,5 augustus

Friday, May 5th, 2017

Vorig jaar hebben we de familie Tiranga ontmoet. Coque pour Huawei Deze familie bestaat uit een vader, moeder, 3 meisjes en één zoon. Vader verdiend zijn geld door het vervoeren van goederen met zijn landmaster (een soort trekkertje). Coque huawei P10 Hun negentienjarige zoon Mozes, heeft 2 vergroeide benen en zit in een rolstoel. coque imprimé huawei Vorig jaar hebben wij voor hem een toilet pot kunnen aanschaffen, deze kunnen plaatsen en de vloer betegeld, zodat hij niet meer op een krukje boven het toilet hoeft te hangen. De afgelopen dagen hebben we de familie weer opgezocht en nu hebben we ook een aantal leidingen kunnen verleggen en ook de wanden van hun badkamer kunnen betegelen. De badkamer is nu helemaal af. coque iphone pas cher   qqqqqq qqq Op donderdag hebben we een dansvoorstelling op de Sukithaschool bijgewoond. Deze dans werd, op hun laatste schooldag, opgevoerd als dank voor de ventilatoren. Deze draaiden volop en gelijk was merkbaar dat er minder vliegen in de school waren.   qqqqqq Alle ventilatoren op een rij qqqqqq qqq     De bouw bij de familie Cyrilnandana vordert. De beide kamers zijn opgebouwd en met eigen middelen heeft de familie nog 200 stenen en een zak cement gekocht zodat ook de buitenmuur opgemetseld is. Dinsdag worden de dakbalken in de menie gezet en vanaf woensdag wordt er gestart met het dak.

29,30,31 juli, 1 augustus

Monday, May 1st, 2017

Maandagochtend hebben we de ventilatoren opgehaald in Kalutara. coque imprimé huawei pas cher Op de weg naar de school hebben we samen met de elektricien de nodige haken, draad, tape en plafondgeleiders gehaald. Direct hebben we de ventilatoren geplaatst in de school. coque iphone In 5 klassen op de beneden verdieping hangen nu de ventilatoren. coque huawei Donderdag zijn wij op de school uitgenodigd voor een dansvoorstelling. Ook hebben we de gevraagde schoonmaakmiddelen (dettol en eau de cologne) mee kunnen nemen, zodat ze de school goed kunnen reinigen. coque iphone pas cher Bij de familie Cyrilnandana de Silva, woonachtig in Veniwelpitiya (15 kilometer landinwaarts) zijn we gestart met de bouw van 2 kamers. Deze familie (vader, moeder, 13 jarige zoon) woont in een onafgebouwd huis. Vader is werkzaam als ondersteuner bij het vervoer van materialen van een vrachtwagen. Het huis bestaat uit een kleine keuken en een slaapkamer. Verdere vertrekken heeft dit huis niet. Er ligt al wel een fundament. Eind juli hebben we gezamenlijk alle materialen voor de bouw gekocht en op 1 augustus is er gestart met de bouw van 2 kamers. qq Onderweg worden de haken gekocht.

28,29,30,31 juli

Tuesday, May 31st, 2016

De keuken bij de familie Rukmal is inmiddels tot halverwege opgemetseld. coque iphone for sale Het cement moet nu eerst drogen en uitharden voordat er weer verder gemetseld kan worden. coque huawei pas cher Bij de woning van de familie Samankumare is het gat waarin de ontlasting komt volledig uitgegraven en opgebouwd met stenen, produits coque huawei zo is er een soort van septictank ontstaan.

25,26,27 juli

Friday, May 27th, 2016

Maandag hebben wij 4 computertafels naar de Sukithaschool gebracht. coque iphone sale Deze tafels en de computers werden geplaatst in de ruimte die de school sinds 2013 (moet de hulp van Nika Lanka) kan afsluiten. Dit lukte gelukkig nog net voor de vakantie. coque iphone pas cher Want vanaf vrijdag 29 juli is de school 4 weken gesloten. coque huawei france De beide bouwprojecten schieten op. Bij de familie Rukmal is gisteren om 7.30 uur de eerste steen van het fundament voor de keuken gelegd. En vandaag was het hele fundament gereed. Blij werden de tafels in ontvangst genomen en als dank werden wij weer op een mooie dans getrakteerd. coque huawei pas cher Bij de familie Samankumare zijn de muren inmiddels tot ongeveer de helft opgemetseld. produits coque iphone En is er tevens een begin gemaakt met het uitgraven van de riolering voor het toilet.

22,23,24 juli

Tuesday, May 24th, 2016

De afgelopen 3 dagen hebben in het teken gestaan van 2 bouwprojecten. De materialen (de steentjes voor het cement, het cement, het zand en de grote steenblokken) voor de bouw van de woning van de familie Samankumare zijn inmiddels bij de woning gebracht. Coque Huawei Soldes De bouw start morgen. Dan wordt er gestart met de bouw van twee slaapkamers en met de bouw van een sanitaire voorziening. produits coque iphone Dinsdag wordt er om 7.30 uur gestart met de het leggen van de eerste steen in het fundament voor een keuken bij de familie Rukmal. Coque pour Huawei De familie kennen wij al een aantal jaren. Coque iphone Zij wonen in Vilegoda North. De vader (Gayan) werkt op dit moment in Oman en de moeder (Upeksha) woont in hun kleine tsunami woning met hun 2 kinderen en de vader van Gayan. Hun huidige woning bestaat uit een kleine woonkamer en 2 kleine slaapkamers en aan de buitenzijde van de woning een toilet en wc. Een keuken is er niet, één van de slaapkamers wordt hier momenteel voor gebruikt. Aan de buitenkant van het huis ligt al gedeeltelijk een fundament voor eventuele uitbouw. Op dit fundament gaan wij de komende weken een keuken bouwen.